Dostava

Dobava in dostava naših izdelkov ob običajnih pogojih poteka hitro ter nemoteno, vendar pa zaradi velikega števila naročil prihaja do zamud pri dostavi, dostavni rok za izdelke na zalogi pa se podaljša na 6 do 10 delovnih dni. V primeru višje sile ali zamud pri dobaviteljih si zato podjetje Sansibe d.o.o. pridržuje pravico, da je rok dobave nekoliko daljši od običajnega. Prosimo vas za razumevanje in strpnost, trudimo se po najboljših močeh, da bi vam naročila dostavili v čim krajšem roku.

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku od 2 do 3 delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. Za izdelke, ki niso na zalogi pa se rok dostave še dodatno podaljša. Izdelki bodo dostavljeni preko dostavne službe GLS.

Kupec račun prejme v elektronski obliki na elektronski naslov naveden ob oddaji naročila.

Dostava velja za področje Slovenije.

Stroški pošiljanja in manipulacije so v vsakem primeru razvidni iz nakupovalne košarice, še preden zaključite naročilo.

UPORABA KONTAKTNIH PODATKOV

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

KDAJ POGODBE NI POTREBNO IZPOLNITI

Prodajalec izjemoma lahko odstopi od pogodbe, brez odškodninske odgovornosti, v primeru nezmožnosti izpolnitve, to je t.i. višja sila, kar pomeni, da so po sklenitvi pogodbe nastale okoliščine, ki jih prodajalec ni mogel preprečiti, ne odpraviti, ali se jim izogniti (bolezen, naravna katastrofa, vojna, …). V primeru višje sile prodajalec ne odgovarja za škodo, prav tako ne za zamudo pri izpolnitvi.

Pravni standard višje sile (vis maior) je omenjen pri splošnih pravilih odškodninske odgovornosti. Prodajalec se tako lahko reši objektivne odgovornosti, se ekskulpira, če so izpolnjeni pogoji oziroma elementi po prvem odstavku 153. člena OZ. Višja sila pomeni »zunanji vzrok, neodvisen od volje in vpliva stranke, ki je nepričakovan in nenaden in se mu ob splošni skrbnosti ni bilo moč izogniti in ga odvrniti«.

ZA VEDNO
"Tkemo spomine v večne zgodbe, ki povezujejo srca in generacije."
SOCIALNA OMREŽJA
Facebook
Instagram
crossmenu