Naša zgodba

Sva Sandi in Simona, mož in žena, ki naju ne povezuje samo ljubezen drug do drugega, temveč tudi skupni cilji in želje.
Naša zgodba se začne v družini.
Za naju je družina srce in duša, kraj, kjer se prepletajo modrosti preteklih generacij, ljubezen in neprecenljivi trenutki.
Imava dve čudoviti hčerki, ki sta najino največje bogastvo, in želiva, da tudi oni rasteta obkroženi s toplino in globokim razumevanjem pomena družine.
Pot se je začela ob babicah in dedkih ter naših starših, kjer smo preživljali čas ob poslušanju njihovih zgodb, modrosti in izkušenj. To so bili trenutki, ki so nama podarili dragocen vpogled v preteklost in nas naučili ceniti vrednote, ki so se prenašale iz generacije v generacijo.
Ker verjameva v moč družine, njenih zgodb, ljubezni in vrednot sva se odločila, da dodava delček k ohranjanju te dragocenosti tudi midva.
Skozi projekt "Za vedno" želiva povezati ljudi, ki cenijo družinske zgodbe, tradicijo in spoštovanje do svojih korenin.
Ker v sebi nosiva strast do ohranjanja naše dragocene dediščine sva se odločila, da bo naš prvi produkt knjiga MAMI/OČE NAJ BO TVOJA ZGODBA VEČNA, ki omogoča staršem ali starim staršem, da zapišejo svoje življenjske zgodbe.
S pomočjo vodenih vprašanj in prostora za izražanje svojih misli in občutkov bodo lahko ustvarili neprecenljiv dokument, ki bo ohranil njihove spomine in izkušnje za vse prihodnje generacije in potomce. Ta knjiga bo most med preteklostjo in prihodnostjo, povezujoča nit, ki bo omogočila, da se čisto enostavne besede spremenijo v neprecenljive spomine, prepleteno mrežo družinskih zgodb.
Zavedava se, da je naš projekt le majhen korak, vendar verjameva, da so majhni koraki tisti, ki lahko pustijo najgloblji pečat. Želiva, da se naša strast in zavezanost prenesejo na druge družine, da se ohranijo dragoceni spomini in da se tradicija nadaljuje v novih generacijah.
Na tej poti si želiva deliti to ljubezen do družine, prednikov, tradicije in modrosti, saj so to vrednote, ki nas povezujejo in bogatijo naša življenja.
ZA VEDNO
"Tkemo spomine v večne zgodbe, ki povezujejo srca in generacije."
SOCIALNA OMREŽJA
Facebook
Instagram
crossmenu