DNEVNIK SPOMINOV: ZGODBE BABICE IN DEDKA

Babica in dedek, naj bo vajina zgodba večna

Odlično
199 komentarjev
Posebna ponudba: Paket dveh knjig z vodenemi vprašanji, kjer stari starši zapisuje svoje življenje, ljubezen in spomine
Naroči zdaj in prejmi do 
torka 18.06.
Izberi večjo količino in prihrani
Popularna izbira
1 paket
44.99€
2 paketa
44.99€
39.99€/par
3 paketi
44.99€
34.99€/par

44,99 

Izdelano v Sloveniji
100% varen nakup
Hitra dostava
Možnost plačila po povzetju

Družinske zgodbe, ki prehajajo skozi čas

Vsaka družina ima svoje zgodbe, ki čakajo, da jih odkrijemo in ohranimo. Naša knjiga ujame dragocene spomine, ki bodo preživele generacije. Z ljubeče oblikovanimi vprašanji, ki vodijo skozi različna življenjska obdobja, od otroštva do zrelosti, ta knjiga ponujaja priložnost, da vaši stari starši delijo svoje izkušnje, modrosti in srčne zgodbe. To ni le knjiga; to je portal v preteklost in most do prihodnosti, ki bo z vsako zapisano besedo bogatil vašo družinsko dediščino.

Podarite kot darilo, ki bo ostalo za večno

V iskanju popolnega darila za rojstni dan, obletnico ali praznično sezono? Naši knjigi sta več kot le darilo – sta osebna izpoved, ki presega običajno obdarovanje. Ne glede na to, ali želite obdariti svoje najbližje ali izraziti svojo hvaležnost do svojih starih staršev, sta te knjigi popolna izbira.

Srčne sledi in nežnost zapisane na papir

V naših družinah so tako moški kot ženske nosilci globokih čustev, modrosti in dragocenih spominov. Čeprav moški morda težje izrazijo svoja čustva, nosijo v sebi neizmerno modrost in dragocene nasvete. Ta knjiga je priložnost, da dedki in pradedki na list papirja izlijejo svoje misli, spomine in nasvete - lepe reči, ki jih morda nikoli niste slišali od njih. Po drugi strani pa so ženske, z njihovo izjemno čustveno globino, varuške spominov in prenašalke nežnosti. Njihova sposobnost izražanja občutkov, misli in iskrenih besed je neprecenljiva. Ta knjiga daje priložnost babicam in prababicam, da svoja čustva, ljubezen in spomine prenesejo na papir. Skupaj, te knjige služijo kot orodje za izražanje, ki omogoča, da misli in čustva obeh starih staršev postanejo večne. Ustvarite nekaj izjemno vrednega in bogatite svojo družinsko dediščino z dragocenimi zgodbami, izliti iz srca babice in dedka.

Mnenja naših strank

Dodatne podrobnosti

Število strani:
180
Dimenzije knjige:
16,5 cm x 23 cm
Kakovost papirja:
Visokokakovosten, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost
Vezava:
Trda vezava, ki ščiti pred obrabo in poškodbami

Najbolj pogosta vprašanja

Za začetek izberite želeno število knjig, ki jih želite deliti s svojimi najbližjimi, izbirate lahko med eno, dvema ali tremi enotami. Ko določite količino, uporabite gumb 'Dodaj v košarico', da vaš izbor postane del vaše naročniške košarice. V košarici imate možnost prilagoditi količino naročenih knjig, če se odločite za spremembo. Ko ste pripravljeni nadaljevati, vas bo gumb 'Na blagajno' popeljal do končnih korakov vašega naročila. Tam boste vnesli podatke, potrebne za dostavo, izbrali način dostave in plačila ter s potrditvijo naročila s klikom na 'Zaključi nakup' zaključili postopek. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditveno obvestilo z vsemi podrobnostmi vašega naročila.
Vaša dragocena pošiljka bo na poti do vas v najkrajšem možnem času, običajno prispe v roku dveh do treh delovnih dni. Vedno se trudimo zagotoviti, da bo vaš paket hitro in varno dosegel vaš dom.
Za vaše udobje in varnost ponujamo več možnosti plačila. Ko pridete do konca postopka naročanja, lahko izberete med naslednjimi opcijami: plačilo ob prevzemu, plačilo s kreditno kartico ali plačilo preko PayPal sistema. Pri plačilu ob prevzemu lahko uporabite gotovino ali pa plačate s kartico ob dostavi. Za hitrejši in varnejši prenos brez fizičnega stika pa priporočamo izbiro ene od možnosti predplačila.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko kadarkoli obrnete na nas prek emaila [email protected]

44,99 

ZA VEDNO
"Tkemo spomine v večne zgodbe, ki povezujejo srca in generacije."
SOCIALNA OMREŽJA
Facebook
Instagram
cartcrossmenu