DNEVNIK SPOMINOV

Oče, naj bo tvoja zgodba večna

Odlično
199 komentarjev
Knjiga z vodenemi vprašanji, kjer oče zapisuje svoje življenje, ljubezen in spomine
Naroči zdaj in prejmi do 
torka 18.06.
Izberi večjo količino in prihrani
Popularna izbira
1 knjiga
24.99€
2 knjigi
24.99€
22.90€/kos
3 knjige
24.99€
19.90€/kos

24,99 

Izdelano v Sloveniji
100% varen nakup
Hitra dostava
Možnost plačila po povzetju

Družinske zgodbe, ki prehajajo skozi čas

Vsaka družina ima svoje zgodbe, ki čakajo, da jih odkrijemo in ohranimo. Naša knjiga je zasnovana tako, da te dragocene spomine ujame na straneh, ki bodo preživele generacije. Z ljubeče oblikovanimi vprašanji, ki vodijo skozi različna življenjska obdobja, od otroštva do zrelosti, ta knjiga ponujaja priložnost, da vaši starši ali stari starši delijo svoje izkušnje, modrosti in srčne zgodbe. To ni le knjiga; to je portal v preteklost in most do prihodnosti, ki bo z vsako zapisano besedo bogatil vašo družinsko dediščino.

Podarite kot darilo, ki bo ostalo za večno

V iskanju popolnega darila za rojstni dan, obletnico ali praznično sezono? Naša knjiga je več kot le darilo – je osebna izpoved, ki presega običajno obdarovanje. Ne glede na to, ali želite obdariti svoje najbližje ali izraziti svojo hvaležnost do svojih staršev, je ta knjiga popolna izbira.

Naj moška srca pustijo sledi

Včasih moški težje izrazijo svoja čustva, a hkrati nosijo v sebi neizmerno modrost in dragocene nasvete. Kljub svoji moškosti in trdnosti bodo znali na list napisati lepe reči, ki jih morda nikoli niste slišali od njih. Ta knjiga je priložnost, da jih spodbudite, da svoje spomine, nasvete, hrabrost in vrednote delijo z vami. Tako bodo ustvarili nekaj izjemno vrednega in izrazili tista čustva, ki jih morda skrivajo globoko v svojem srcu.

Mnenja naših strank

Dodatne podrobnosti

Število strani:
180
Dimenzije knjige:
16,5 cm x 23 cm
Kakovost papirja:
Visokokakovosten, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost
Vezava:
Trda vezava, ki ščiti pred obrabo in poškodbami

Najbolj pogosta vprašanja

Za začetek izberite želeno število knjig, ki jih želite deliti s svojimi najbližjimi, izbirate lahko med eno, dvema ali tremi enotami. Ko določite količino, uporabite gumb 'Dodaj v košarico', da vaš izbor postane del vaše naročniške košarice. V košarici imate možnost prilagoditi količino naročenih knjig, če se odločite za spremembo. Ko ste pripravljeni nadaljevati, vas bo gumb 'Na blagajno' popeljal do končnih korakov vašega naročila. Tam boste vnesli podatke, potrebne za dostavo, izbrali način dostave in plačila ter s potrditvijo naročila s klikom na 'Zaključi nakup' zaključili postopek. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditveno obvestilo z vsemi podrobnostmi vašega naročila.
Vaša dragocena pošiljka bo na poti do vas v najkrajšem možnem času, običajno prispe v roku dveh do treh delovnih dni. Vedno se trudimo zagotoviti, da bo vaš paket hitro in varno dosegel vaš dom.
Za vaše udobje in varnost ponujamo več možnosti plačila. Ko pridete do konca postopka naročanja, lahko izberete med naslednjimi opcijami: plačilo ob prevzemu, plačilo s kreditno kartico ali plačilo preko PayPal sistema. Pri plačilu ob prevzemu lahko uporabite gotovino ali pa plačate s kartico ob dostavi. Za hitrejši in varnejši prenos brez fizičnega stika pa priporočamo izbiro ene od možnosti predplačila.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko kadarkoli obrnete na nas prek emaila [email protected]

24,99 

ZA VEDNO
"Tkemo spomine v večne zgodbe, ki povezujejo srca in generacije."
SOCIALNA OMREŽJA
Facebook
Instagram
cartcrossmenu