DEDKOV DNEVNIK SPOMINOV

Dedek, naj bo tvoja zgodba večna

Odlično
199 komentarjev
Knjiga z vodenimi vprašanji, kjer dedek ali pradedek zapisuje svoje življenje, ljubezen in spomine
Naroči zdaj in prejmi do 
torka 18.06.
Izberi večjo količino in prihrani
Popularna izbira
1 knjiga
24.99€
2 knjigi
24.99€
22.90€/kos
3 knjige
24.99€
19.90€/kos

24,99 

Izdelano v Sloveniji
100% varen nakup
Hitra dostava
Možnost plačila po povzetju

Družinske zgodbe, ki prehajajo skozi čas

V vsaki družino tičijo neizrečene zgodbe dedkov, pripravljene, da jih zabeležimo in ohranimo za večne čase. Naša knjiga je zasnovana kot pomoč, da te dragocene spomine razkrije in varuje na svojih straneh, da bi jih lahko delili z generacijami, ki prihajajo. Z premišljeno izbranimi vprašanji, ki raziskujejo življenjsko pot od mladih nog do zrelih let, ta knjiga odpira vrata, da vaši dedki delijo svoje pustolovščine, modrost in srčne zgodbe.

Podarite kot darilo, ki bo ostalo za večno

Iščete idealno darilo za rojstni dan, obletnico, praznične dni ali pa kar tako? Naša knjiga predstavlja več kot le darilo – je osebno pričevanje, ki presega vsakdanje obdarovanje. Če želite razveseliti svoje bližnje ali izkazati posebno zahvalo svojim dedkom, je ta knjiga odlična izbira.

Naj moška srca pustijo sledi

Dedki so pogosto tihi nosilci modrosti in dragocenih življenjskih nasvetov, ki jih skozi leta zbirajo. Čeprav se morda zdi, da se ne želijo izražati, imajo tudi oni sposobnost deliti globoka čustva in misli, ki jih morda doslej niste imeli možnosti slišati. Ta knjiga predstavlja priložnost, da jih vzpodbudite k deljenju svojih zgodb, modrosti, poguma in življenjskih vrednot z vami in vašo družino. Omogoča jim, da ustvarijo nekaj neprecenljivega - zapis svojih čustev in izkušenj, ki so jih morda dolgo skrivali v svojih srcih.

Mnenja naših strank

Dodatne podrobnosti

Število strani:
180
Dimenzije knjige:
16,5 cm x 23 cm
Kakovost papirja:
Visokokakovosten, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost
Vezava:
Trda vezava, ki ščiti pred obrabo in poškodbami

Najbolj pogosta vprašanja

Za začetek izberite želeno število knjig, ki jih želite deliti s svojimi najbližjimi, izbirate lahko med eno, dvema ali tremi enotami. Ko določite količino, uporabite gumb 'Dodaj v košarico', da vaš izbor postane del vaše naročniške košarice. V košarici imate možnost prilagoditi količino naročenih knjig, če se odločite za spremembo. Ko ste pripravljeni nadaljevati, vas bo gumb 'Na blagajno' popeljal do končnih korakov vašega naročila. Tam boste vnesli podatke, potrebne za dostavo, izbrali način dostave in plačila ter s potrditvijo naročila s klikom na 'Zaključi nakup' zaključili postopek. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditveno obvestilo z vsemi podrobnostmi vašega naročila.
Vaša dragocena pošiljka bo na poti do vas v najkrajšem možnem času, običajno prispe v roku dveh do treh delovnih dni. Vedno se trudimo zagotoviti, da bo vaš paket hitro in varno dosegel vaš dom.
Za vaše udobje in varnost ponujamo več možnosti plačila. Ko pridete do konca postopka naročanja, lahko izberete med naslednjimi opcijami: plačilo ob prevzemu, plačilo s kreditno kartico ali plačilo preko PayPal sistema. Pri plačilu ob prevzemu lahko uporabite gotovino ali pa plačate s kartico ob dostavi. Za hitrejši in varnejši prenos brez fizičnega stika pa priporočamo izbiro ene od možnosti predplačila.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko kadarkoli obrnete na nas prek emaila [email protected]

24,99 

ZA VEDNO
"Tkemo spomine v večne zgodbe, ki povezujejo srca in generacije."
SOCIALNA OMREŽJA
Facebook
Instagram
cartcrossmenu