IZPOVED LJUBEZNI ZANJO IN ZANJ

Draga, zakaj te ljubim in Dragi, zakaj te ljubim

Odlično
199 komentarjev
Dve knjigi, dve srčni izpovedi: podarita si ju, izpolnita z ljubeznijo in si ju izmenjajta, da odkrijeta globino svojih čustev.
Naroči zdaj in prejmi do 
torka 18.06.
Darilo za valentinovo, knjiga za njo in knjiga za njega

34,99 

Izdelano v Sloveniji
100% varen nakup
Hitra dostava
Možnost plačila po povzetju
Možno je kupiti tudi posamezno knjigo, če želite sami izpolniti in podariti svoji dragi ali dragemu...

Odkrijta ljubezen skupaj

V tem paketu sta združeni knjigi "Draga, zakaj te ljubim" in "Dragi, zakaj te ljubim", ki ponujata edinstveno priložnost za pare, da si na poseben način izrazijo svojo ljubezen. Vsaka knjiga vsebuje serijo istih vprašanj, ki se razlikujejo samo glede na spol. Knjigi sta namenjeni parom, ki so skupaj le kratek čas kot tudi parom, ki so skupaj prehodili že večji del življenja.

Igra vprašanj

Vprašanja v obeh knjigah so mešanica resnih in hudomušnih tem, ki omogočajo, da si partnerja na iskren, zabaven in ljubeč način izrazita svojo ljubezen, spoštovanje in hvaležnost. Vprašanja, ki se navezujejo na spomine kot so prvo srečanje, prvi poljub... Omogočata vam, da zapolnite strani s komplimenti, izrazi ljubezni, spomini… Tako lahko ustvarite najlepšo ljubezensko zgodbo, ki bo ostala zapisana za vedno.

Darilo ljubezni

Ta paket je idealno darilo za posebne priložnosti ali kot spontano presenečenje. Je izjemen način, kako izraziti svojo ljubezen in hvaležnost drug do drugega, hkrati pa krepi intimnost ter povezanost med pari. Knjigi spodbujata pare, da si vzamejo čas drug za drugega in še bolj odkrito izražajo svoja čustva.

Dodatne podrobnosti

Paket vsebuje:
2 knjigi
Število strani na knjigo:
64
Dimenzije knjig:
14,8 cm x 21 cm (A5)
Kakovost papirja:
Visokokakovosten, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost
Vezava:
Trda vezava, ki ščiti pred obrabo in poškodbami

Najbolj pogosta vprašanja

Za začetek izberite želeno število knjig, ki jih želite deliti s svojimi najbližjimi, izbirate lahko med eno, dvema ali tremi enotami. Ko določite količino, uporabite gumb 'Dodaj v košarico', da vaš izbor postane del vaše naročniške košarice. V košarici imate možnost prilagoditi količino naročenih knjig, če se odločite za spremembo. Ko ste pripravljeni nadaljevati, vas bo gumb 'Na blagajno' popeljal do končnih korakov vašega naročila. Tam boste vnesli podatke, potrebne za dostavo, izbrali način dostave in plačila ter s potrditvijo naročila s klikom na 'Zaključi nakup' zaključili postopek. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditveno obvestilo z vsemi podrobnostmi vašega naročila.
Vaša dragocena pošiljka bo na poti do vas v najkrajšem možnem času, običajno prispe v roku dveh do treh delovnih dni. Vedno se trudimo zagotoviti, da bo vaš paket hitro in varno dosegel vaš dom.
Za vaše udobje in varnost ponujamo več možnosti plačila. Ko pridete do konca postopka naročanja, lahko izberete med naslednjimi opcijami: plačilo ob prevzemu, plačilo s kreditno kartico ali plačilo preko PayPal sistema. Pri plačilu ob prevzemu lahko uporabite gotovino ali pa plačate s kartico ob dostavi. Za hitrejši in varnejši prenos brez fizičnega stika pa priporočamo izbiro ene od možnosti predplačila.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko kadarkoli obrnete na nas prek emaila [email protected]
Darilo za valentinovo, knjiga za njo in knjiga za njega

34,99 

ZA VEDNO
"Tkemo spomine v večne zgodbe, ki povezujejo srca in generacije."
SOCIALNA OMREŽJA
Facebook
Instagram
cartcrossmenu