IZPOVED LJUBEZNI DO NJEGA

Dragi, zakaj te ljubim

Odlično
199 komentarjev
Knjiga, ki jo z ljubeznijo izpolnite za svojega dragega.
Naroči zdaj in prejmi do 
torka 18.06.

19,99 

Izdelano v Sloveniji
100% varen nakup
Hitra dostava
Možnost plačila po povzetju
Lahko pa izbereš paket knjig za oba, tako da vsak izpolni svojo in si jo potem izmenjata...

Raziskovanje čustev

"Dragi, zakaj te ljubim" je knjiga, ki ženskam nudi prostor za raziskovanje in izražanje svojih čustev do partnerja. Vprašanja segajo od globokih do lahkotnih, kar omogoča celovit vpogled v njihove občutke.

Osebno in iskreno darilo

Ta knjiga je idealna za izražanje ljubezni na edinstven in oseben način. Izpolnjena knjiga postane neprecenljivo darilo, ki moškemu pokaže globino in iskrenost čustev svoje partnerke.

Krepitev odnosa

S pomočjo te knjige lahko ženske na poseben način izrazijo pozornost, spoštovanje in ljubezen, kar prispeva k močnejšemu in bolj odprtemu odnosu.

Dodatne podrobnosti

Število strani:
64
Dimenzije knjige:
14,8 cm x 21 cm (A5)
Kakovost papirja:
Visokokakovosten, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost
Vezava:
Trda vezava, ki ščiti pred obrabo in poškodbami

Najbolj pogosta vprašanja

Za začetek izberite želeno število knjig, ki jih želite deliti s svojimi najbližjimi, izbirate lahko med eno, dvema ali tremi enotami. Ko določite količino, uporabite gumb 'Dodaj v košarico', da vaš izbor postane del vaše naročniške košarice. V košarici imate možnost prilagoditi količino naročenih knjig, če se odločite za spremembo. Ko ste pripravljeni nadaljevati, vas bo gumb 'Na blagajno' popeljal do končnih korakov vašega naročila. Tam boste vnesli podatke, potrebne za dostavo, izbrali način dostave in plačila ter s potrditvijo naročila s klikom na 'Zaključi nakup' zaključili postopek. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditveno obvestilo z vsemi podrobnostmi vašega naročila.
Vaša dragocena pošiljka bo na poti do vas v najkrajšem možnem času, običajno prispe v roku dveh do treh delovnih dni. Vedno se trudimo zagotoviti, da bo vaš paket hitro in varno dosegel vaš dom.
Za vaše udobje in varnost ponujamo več možnosti plačila. Ko pridete do konca postopka naročanja, lahko izberete med naslednjimi opcijami: plačilo ob prevzemu, plačilo s kreditno kartico ali plačilo preko PayPal sistema. Pri plačilu ob prevzemu lahko uporabite gotovino ali pa plačate s kartico ob dostavi. Za hitrejši in varnejši prenos brez fizičnega stika pa priporočamo izbiro ene od možnosti predplačila.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko kadarkoli obrnete na nas prek emaila [email protected]

19,99 

ZA VEDNO
"Tkemo spomine v večne zgodbe, ki povezujejo srca in generacije."
SOCIALNA OMREŽJA
Facebook
Instagram
cartcrossmenu